Eventgames er en social og interaktiv spilplatform, som kan spilles på lærredet i biografer forud for filmen.

Det unikke ved spillene er, at man kan deltage i fælles spil med mobiltelefonen som spilcontroller. 

Spillet har med stor succes kørt i en del biografer efterhånden. Håbet for fremtiden er, at Eventgames konceptet skal være offentlig tilgængeligt på skærme i venteværelset, inden koncerten/sportseventen, i busser og tog, detailbutikker og med tiden også via en app, så deltagerne hjemmefra kan spille med familie og venner.

De første 2 spil er allerede udviklet og flere er i støbeskeen. 

Selskabet er en udspringer af FS2 reklame´s søstervirksomhed adibus a/s. Eventgames har ansat Spildesigner Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Spiludvikler Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som begge kommer fra animations- og spilmiljøet på Arsenalet i Viborg, mens Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som kommer fra en stilling som Mediekonsulent, er blevet ansat som Salgschef. 
Den første store mulighed for at spille med i Viborg bliver under Viborg Animationsfestival i slutningen af september, hvor Eventgames bliver projekteret op i kæmpeformat på kasernebygningen.


På billedet ses fra venstre de to ejere Brian Stærk Sørensen og Henrik Eriksen, i midten foran ses Praktikant Louise Toftdal Gregersen og Salgschef Claus Hovendahl, mens vi bagerst ser Spildesigner Kenneth B. Jensen og yderst til højre Udvikler Michael Barkholt.

 

 

Tilbage til nyheder