BattleBrains En ny social og interaktiv oplevelse


BattleBrains - det sjove quiz spil udviklet af Eventgames.dk 

Quiz spillet her skiller sig ud fra de andre Eventgames spil, som er mere legende og minder mere om arkade spil. I BattleBrains handler det om paratviden og om at få skudt sin skruetrækker, gaffel eller pil afsted på det rette tidspunkt. 

Spillet kan tilpasses lige præcis efter kundernes ønsker og diferentieres efter valg af emne til spørgsmålene. Du kan derfor både opleve sportsquizzer, filmquizzer eller quizzer med spørgsmål om din virksomhed. 

For at spille BattleBrains skal du bruge din smarthone og klikke ind på spil.eventgames.dk – vupti – nu er din mobil blevet omdannet til en spilcontroller og du er klar til at dyste med! Helt uden download af apps - nemmere kan det ikke være – og alle kan være med uden forudgående kendskab.
 

BattleBrains er det fjerde spil i rækken af sjove interaktive spil fra Eventgames.dk, som har hovedsæde i Viborg.
 

Ønsker du at høre mere om muligheden for at få et sjovt quiz spil med på messestanden eller måske på lærredet i din lokale biograf, så kontakt Eventgames.dk her

battlebrains

Sådan spiller du


  Gå ind på spil.eventgames.dk
  Tast den unikke firecifrede spilkode, som står på lærredet

Er du blandt de første er du direkte med i spillet ellers står du i venteposition til en af de andre deltagere falder ned.

Du kan hele tiden se hvad nummer i køen du er.

Din figur i spillet har samme farve som knappen på din smartphone.

Læs mere om Eventrace her...

Kontakt

Bjørn Skovfoged


bjs@eventgames.dk
Tlf. 20 98 45 34