EventMission En social og interaktiv oplevelse


En vigtig redningsaktion iværksættes af de tapre ridder-prinsesser! Prinsen skal nemlig befries fra den indspydende drages fangeskab.

I spillet EventMission skal prinsen reddes fra en ildspydende drage, som har forskanset sig på toppen af bjerget. For at redde den tilfangetagne prins må de tapre ridder-prinsesser gennem den ene forhindring efter den anden, og bekæmpe den farlige drage for til sidst at kunne befrie prinsen, tage ham på nakken og stikke af. 

Jo flere prinser du redder, jo flere point samler du i dette sjove og eventyrlige Eventgames spil. 

Det eneste du skal bruge er din smarthone og klikke ind på spil.eventgames.dk – vupti – nu er din mobil blevet omdannet til en spilcontroller og du er klar til at dyste med! Helt uden download af apps - nemmere kan det ikke være – og alle kan være med uden forudgående kendskab.

EventMission er det tredje spil i rækken fra spilvirksomheden Eventgames. 

 

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive annoncør på EventMission og få spillet med på din messestand, få det sat op i lufthavnen eller få det til at køre på lærredet i din lokale biograf. Så kontakt os her

eventmission front

Sådan spiller du


  Gå ind på spil.eventgames.dk
  Tast den unikke firecifrede spilkode, som står på lærredet

Er du blandt de første er du direkte med i spillet ellers står du i venteposition til en af de andre deltagere falder ned.

Du kan hele tiden se hvad nummer i køen du er.

Din figur i spillet har samme farve som knappen på din smartphone.

Læs mere om Eventrace her...

Kontakt

Bjørn Skovfoged


bjs@eventgames.dk
Tlf. 20 98 45 34